0

Blog

Food Detective i na obrazovce ČT1

Food Detective i na obrazovce ČT1

Čokoláda a časté kožní problémy, které jste dosud neřešily? Nebo jste se snažili vícekrát objednat na vyšetření k svému lékaři, ale čekací doba několika měsíců vás přiměla problémy neřešit?

Neudělejte chybu a nečekejte s testováním na potravinovou intoleranci příliš dlouho. Jakmile máte podezření na potravinovou intoleranci i díky doprovázejícím symptomem, otestujte se pomocí testu Food Detective. Usnadněte si život, neznepříjemňujte si ho.

Vysoce přesný test na potravinovou intoleranci Food Detective se dostal i na obrazovky České Televize ČT1, a to hned do oblíbeného programu "Všechno, co mám ráda". Sledujte Evu s Martinou a jejich novými nápady, návody, recepty, jakož i to, jaké je snadné použití testu Food Detective v praxi.

Inspirujte se novými nápady a přesvědčte se, jak vám umí Food Detective a Vital Life usnadnit váš každodenní život. Více informací o testu najdete na začátku relace v 3:50. Klikněte na link níže pro zobrazení celé relace "Všechno, co mám ráda".

https://www.ceskatelevize.cz/porady/12468683635-vsechno-co-mam-rada/219562220500011

Vyzkoušejte test potravinové intolerance a mějte jasno, kterým z vašich oblíbených potravin patří místo ve vašem jídelníčku.

SAMODIAGNOSTICKÉ TESTY V POHODLÍ DOMOVA

Trápí vás jiné zdravotní problémy? Vyzkoušejte některý ze samodiagnostických a preventivních testů a ujistěte se, že netrpíte vážným onemocněním, které by mohlo mít pro vás vážné následky. 

přihlaste se nyní k odběru newsletteru

Ještě nemáte účet? Zaregistrujte se!

Přihlášení do účtu